Nieuws

Maandag 19 februari 2024

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de woningen is vandaag om 9.00 uur gesloten. Dat betekent dat de makelaar de inschrijvingen beoordeelt en de woningen, met hulp van de notaris voor de loting van de woningen van bouwnummer 10 en 11, zal toewijzen. Hoe dat werkt lees je in de Instructie en spelregels.

Uitslag van de toewijzing
Wij streven ernaar de inschrijvers uiterlijk woensdag 21 februari a.s. over de uitslag te informeren. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. De beschikbaarheid van de woningen is na de toewijzing 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Van de Meerendonk Makelaars.

Bekijk de klikbare situatiekaart

Donderdag 1 februari 2024

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de 13 koopwoningen van Veld 7 is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de instructie en spelregels, de brochure en de prijslijst bij het tabblad downloads van een bouwnummer en kan je je tot en met maandag 19 februari a.s. 9.00 uur inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur.

Mis niet de kans om nog een energieneutrale nieuwbouw koopwoning in het mooie Moorland te kopen. Bekijk het woningaanbod en schrijf je in! Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op met Van de Meerendonk Makelaars.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 15 januari 2024

Start verkoop: 1 februari 2024

De verkoop van Veld 7 start al snel. Op donderdag 1 februari a.s. om 17.00 uur is het zover. Je kunt dan de start verkoop van 17.00-19.00 uur bijwonen bij De Beurs, Sint Odulphusstraat 7 in Oirschot. Je krijgt de gelegenheid om banners te bekijken, de brochure op te halen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, makelaar en Rabobank. Vergeet niet om donderdag 1 februari 2024 in je agenda te zetten!

De 13 koopwoningen van Veld 7 zijn verdeeld over 5 woningtypes:
- 2 twee-onder-één-kapwoningen, type A (KoopStart) Woonoppervlakte circa 115 m2 | Perceeloppervlakte vanaf circa 228 m2
- 2 twee-onder-één-kapwoningen, type B Woonoppervlakte circa 145 m2 | Perceeloppervlakte vanaf circa 253 m2
- 4 levensloopbestendige woningen, type C Woonoppervlakte circa 118 m2 | Perceeloppervlakte vanaf circa 245 m2
- 3 vrijstaande woningen, type D Woonoppervlakte circa 165 m2 | Perceeloppervlakte vanaf circa 379 m2
- 2 vrijstaande woningen, type E Woonoppervlakte circa 166 m2 | Perceeloppervlakte vanaf circa 404 m2

Op de website zijn nu de situatiekaart, de exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden per bouwnummer te bekijken. En je kunt nu alvast je voorkeuren voor de woningen in je account zetten. Welke woning kies jij?

Bekijk de woningen en bepaal je voorkeur

Donderdag 21 december 2023

Sneak preview

In het mooie Oirschot ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. 13 energieneutrale koopwoningen in Veld 7. Het zijn de laatste nieuwbouw koopwoningen in Moorland. Er zijn diverse woningtypes:
- twee-onder-één-kapwoningen: 2 van type A (KoopStart) en 2 van type B
- levensloopbestendige woningen, 4 van type C
- 5 vrijstaande woningen, 3 van type D en 2 van type E

De situatiekaart en de eerste impressies zijn nu op de website te bekijken. Medio januari 2024 nodigen wij je uit voor de start verkoop, laten wij je meer van de woningen zien en informeren wij je verder over de start verkoop. Zet de verkoopdatum, donderdag 1 februari 2024 - 17.00 uur, alvast in je agenda! De verkoopprijzen worden bij de start verkoop bekend gemaakt.

Bekijk de situatiekaart en de impressies

Donderdag 21 september 2023

Bestemmingsplan onherroepelijk!

Op 20 juni 2023 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan van nieuwbouwplan Veld 7 vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan heeft tot en met 24 augustus 2023 ter inzage gelegen. Er is goed nieuws! Tijdens de inzagetermijn is er geen beroep ingediend, daarmee is de bestemmingsplanprocedure afgerond en het bestemmingsplan van Veld 7 onherroepelijk geworden.

Het stedenbouwkundig plan van Veld 7 voorziet in circa 60 woningen voor het hele plangebied. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt de 13 koopwoningen. Als alles volgens plan verloopt, wordt de verkoop van de woningen op korte termijn gestart. In de volgende nieuwsbrief laten wij je alvast de eerste voorlopige impressies van de woningen zien. De verkoopprijzen van de woningen en het verkoopproces worden bij de start verkoop bekend gemaakt. Via de nieuwsbrieven informeren wij je van te voren over de datum van de start verkoop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Veld 7 is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Van de Meerendonk Makelaars
www.vandemeerendonkmakelaars.nl