Omgeving

Brabantse gezelligheid

Sfeervol Oirschot

Oirschot is een perfecte plek voor iedereen die houdt van gezelligheid en ontspanning. Omgeven door de Brabantse natuur met een monumentaal centrum vlakbij waar genoeg te proeven en te beleven valt. Veld 7 ligt op zo’n 5 minuten fietsen van het sfeervolle centrum van Oirschot met haar monumentale karakter. Je vindt er verschillende boetieks, mooie speciaalzaken en cadeauwinkels. Gastvrijheid staat voorop. In Oirschot vind je verrassende adresjes voor een kop koffie, lunch of uitgebreider diner. Pak eens een heerlijk terras aan de historische Markt!

Van alles te doen en te beleven

Evenementen en activiteiten

Met een divers verenigingsleven, betrokken ondernemers en enthousiaste vrijwilligers is er in Oirschot van alles te doen en te beleven. Het historische centrum is elk jaar dé plek voor een huiveringwekkende Halloweentocht. Ook ‘Zinderend Oirschot’, het driedaagse muziekfestival op de Markt, en ‘Country Weekend Oirschot’ hebben een plek tussen de evenementen die Oirschot rijk is. Gemeente Oirschot is onderdeel van de Brainportregio Eindhoven. Die regio staat bekend om technische hoogstandjes en snelle ontwikkelingen, maar kent ook veel evenementen, sportieve uitjes en culturele activiteiten.

Afwisselende natuur

Uitgestrekt buitengebied

In de omgeving van Oirschot vind je een afwisselend landschap met elf natuurgebieden. Al wandelend en fietsend ontdek je de unieke landgoederen, zoals landgoed ’s Heerenvijvers of landgoed De Baest. Rondom het riviertje de Beerze vind je bossen, agrarisch gebied en historische tuinen. Een onvervalst stukje Brabants platteland is te vinden in gebied de Mortelen met bos, akkers, weilanden en houtwallen. Je geniet volop van het uitgestrekte buitengebied!

Makkelijk bereikbaar

Situering

Bij nieuwbouwproject Veld 7 is het comfortabel leven. Je woont vlakbij uitvalswegen en ervaart de rust van de rand van het dorp en de ligging aan de weilanden. Oirschot ligt gunstig in de driehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, aan de A58 en de N395. Je bent in ongeveer 15 tot 30 minuten in ‘de grote stad’. Beschik je niet over een auto? Natuurlijk ontbreekt een uitgebreid netwerk aan busverbindingen niet. Er zijn vijf buslijnen die door de gemeente rijden. Met de bus reis je in de richting van Best, Tilburg en Eindhoven.

Dagelijks leven

Alle voorzieningen dichtbij

Kies je voor nieuwbouwproject Veld 7, dan hoef je voor voorzieningen nooit ver weg. Er zijn verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het sfeervolle centrum van Oirschot heeft een mooi, divers winkelaanbod en een aantal gezellige cafés, terrassen en restaurants. Voor de kinderen is er een ruim aanbod aan kinderopvang en basisscholen. Huisarts, fysiotherapeut, tandarts; het is er allemaal. En parkeren? Dat doe je gratis!

Voor ieder wat wils

Vrije tijd

Oirschot is met haar mooie natuurgebieden in de buurt een droom voor actieve wandelaars, hardlopers en fietsers. Maar ook voor andere sporten kan je terecht bij de vele sportverenigingen en sportaccommodaties die Oirschot rijk is. Ben je sportief aangelegd? Voetbal, tennis, atletiek of paardrijden: er is keuze genoeg. Mooie culturele momenten beleef je in sociaal cultureel centrum De Enck of je neemt een kijkje in de museumbrouwerij van de voormalige ‘Brouwerij De Kroon’. Oirschot is dé ideale plek voor mensen die van zowel stadse voorzieningen als natuur houden.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je niets mist van nieuwbouwproject Veld 7.

Aanmelden nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Veld 7 is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Van de Meerendonk Makelaars
www.vandemeerendonkmakelaars.nl