Woningaanbod

Veld 7 - Oirschot

13 koopwoningen

In het mooie Oirschot heeft Jansen Bouwontwikkeling B.V. 13 energieneutrale koopwoningen in Veld 7 in verkoop. Het zijn de laatste nieuwbouw koopwoningen in Moorland. Er zijn 5 woningtypes:
- 2 twee-onder-één-kapwoningen, type A (KoopStart)
- 2 twee-onder-één-kapwoningen, type B
- 4 levensloopbestendige woningen, type C 
- 3 vrijstaande woningen, type D
- 2 vrijstaande woningen, type E

Bekijk hieronder de impressies van de woningtypes. De verkoop is donderdag 1 februari 2024 - 17.00 uur gestart. Heb je interesse in een woning? Neem contact op met Van de Meerendonk Makelaars.

Bekijk de klikbare situatiekaart

Impressie

2 twee-onder-één-kapwoningen type A

De 2 twee-onder-één-kapwoningen van type A (bouwnummer 10 en 11) hebben een woonoppervlakte van circa 115 m2. Deze woningen worden met KoopStart aangeboden.
Lees hier meer over KoopStart.

Impressie

2 twee-onder-één-kapwoningen type B

De 2 twee-onder-één-kapwoningen van type B (bouwnummer 21 en 22) hebben een woonoppervlakte van circa 145 m2. Deze woningen zijn voorzien van een ruime aangebouwde berging en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Impressie

4 levensloopbestendige woningen type C

De 4 levensloopbestendige woningen van type C (bouwnummer 12 tot en met 15) hebben een woonoppervlakte van circa 118 m2. Deze woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond.

impressie

3 vrijstaande woningen type D

De 3 vrijstaande woningen van type D (bouwnummer 5, 8 en 9) hebben een woonoppervlakte van circa 165 m2. Deze woningen zijn voorzien van een ruime aangebouwde berging en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

impressie

2 vrijstaande woningen type E

De 2 vrijstaande woningen van type E (bouwnummer 6 en 7) hebben een woonoppervlakte van circa 166 m2. Deze woningen zijn voorzien van een ruime aangebouwde berging en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Veld 7 in Oirschot? Schrijf je dan in!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Veld 7 is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Van de Meerendonk Makelaars
www.vandemeerendonkmakelaars.nl